CAN day

4. dan limenke ili Can Cup 2010

 

Data/Images/osvezenje_bal.gif Tradicionalni, četvrti po redu "Dan limenke" pod nazivom "Can Cup 2010" koji u okviru Belgrade Sport Festa organizuje kompanija Ball Packakging Europe, održava se u subotu 29. maja 2010. godine u 11:00 časova na Adi Ciganliji kod restorana "Jezero".

Ove godine se timovi takmiče u nekoliko "fudbalizovanih" disciplina. Za najveštije pripremljene su vredne nagrade, a za njihove navijače i sve ostale koji prisustvuju, partneri kompanije Ball Packaging Europe su obezbedili besplatno osveženje u limenoj ambalaži.

Moderator programa i glavni sudija na takmičenjima za "Can cup 2010" je Inspektor Blaža, za ovu priliku nazvan Blaža Reciklaža.

Ekipe se takmiče u sledećim disciplinama:

  1. ZELENI GOL. Takmičari pucaju penale na oborene korpe za prikupljanje limenki. Umesto lopte koriste se limenke spremne za recikliranje. Smeštajući ih u korpu, takmičari simbolično ostavljaju za sobom čist zeleni teren. Pobednik je ekipa koja postigne više "zelenihĆ pogodaka.
  2. DRIBLAJ I POBEDI. Oko limenki koje su poređane u nizu do gola igrači pokušavaju da predriblaju prepeke i da daju gol. Svi šutiraju na jedan rukometni gol – koji u ovom slučaju simbolizuje mesto za prikupljanje limenki. Svaki tim ima po 4 lopte i 4 igrača. Pobednik je tim koji prvi sve četiri lopte ubaci u gol. Svaka oborena limenka je znak da se igrač vraća na početak i ponovo počinje svoj put.
  3. MRAČNA ARENA. Arena je puna razbacanih limenki. U igri učestvuju dva takmičara od kojih jedan nosi povez preko očiju, dok ga drugi navodi ka limenkama. Pobednik je ekipa koja za 2 minuta sakupi najviše svojih limenki.
  4. ŽIVI ZID. Takmičari imaju po dva minuta da naprave što veći živi (limeni) zid.

Kroz igru i zabavu, kompanija Ball Packakging Europe promoviše limenku kao ambalažu koja ne propušta svetlost, najbrže se hladi, jednostavno se otvara, najbolje čuva ukus pića, ali i kao jedinu ambalažu koja se 100% reciklira što u značajnoj meri doprinosi očuvanju životne sredine.


Data/Images/can_day_1_s.jpg

Data/Images/can_day_2_s.jpg

Data/Images/can_day_3_s.jpg

Data/Images/can_day_4_s.jpg

Data/Images/can_day_5_s.jpg

Data/Images/can_day_s.jpg


Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS