Dance Plus

DANCE PLUS STUDIO ima više od 150 plesača koji su raspoređeni u 11 grupa prema uzrastu i nivou znanja. To su: dve predškolske grupe, zatim pet grupa devojčica školskog uzrasta, jedna grupa tinejdžerki, Junior Tim i profesionalna grupa - DANCE PLUS.

Osim prema uzrastu, plesači su u grupe raspoređeni i prema nivou znanja, a postoje: pripremni, početni, srednji, napredni i profesionalni nivo. Profesionalnu grupu čine devojke sa najmanje 10 godina aktivnog plesnog iskustva, odnosno koje su prošle kroz sve nivoe znanja. Istovremeno, ova grupa je jedna od deset najkvalitetnijih trupa ove vrste u Evropi i prepoznaje se po originalnim i atraktivnim koreografijama, specifičnom plesnom stilu i visokom nivou plesne tehnike.

DANCE PLUS predvodi gospođa Olja Matković koreograf internacionalnog obrazovanja, sa dugogodišnjem iskustvom u oblasti modernog i JAZZ baleta.

DANCE PLUS STUDIO je formiran 1991. godine. U proteklom periodu se afirmisao učešćem na velikom broju manifestacija: muzičkim festivalima, TV šou programima, koncertima, modnim manifestacijama, poslovnim prezentacijama, reklamnim kampanjama, sportskim priredbama i dr.

Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS